O SAPTAMANA DE REFACERE la Vatra Dornei - Hotel Bradul 3*

ImageNumar persoane

ImagePerioada

6 Nopti

Prima zi

ImageCazare

ImageTransport

 • transport personal
Descriere

O SAPTAMANA DE REFACERE la Vatra Dornei - Hotel Bradul 3*

 • Valabilitate: 01 octombrie – 15 decembrie 2020
 • intrare in zi de duminica

 

Tarife:

 • 650lei/ persoana/ pachet/ loc in camera dubla 
 • 790 lei/ pachet/ dubla in regim single 

 

Servicii incluse: 

 • 6 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) – meniu fix.

Facilitati: acces la piscina. 

Nota: turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie), bilet de trimitere de la medicul de familie si card de sanatate activat pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate (3 proceduri/zi x 5 zile lucratoare – magnetoterapie, laser, ultrasunet, ionizari, unde scurte, curenti diadinamici, bai galvanice, gimnastica medicala, masaj, drenaj limfatic, elongatie). 

Turistii care nu prezinta toate aceste documente pot efectua tratament doar daca achita la receptie contravaloarea procedurilor recomandate de medic.

*Daca turistul doreste servirea mesei in sistem bufet suedez (mic dejun si cina), tariful se suplimenteaza cu 50 lei/pers/zi.

Servicii neincluse

 • - transportul
  - Taxa hoteliera se achita la receptia hotelului in ziua cazarii : 1,5 lei/persoana pentru fiecare zi de sejur si 0,5 lei/persoana pentru copiii peste 6 ani, studenti, pensionari.
  - Taxa salvamont se achita la receptia hotelului in ziua cazarii in valoare de 5 lei/ pers/ sejur. Hotelul dispune de parcare cu plata

 

In cazul anularii rezervarii in mai putin de 48 de ore de la data sosirii turistilor, suma achitata se pierde integral, iar rezervarea se anuleaza. 

In cazul neprezentarii turistilor se anuleaza rezervarea si nu se restituie sumele de bani platite.

 

Pentru orice activitate organizata de ANIMA HOLIDAYS – EVERYN beneficiati de consultanta gratuita, astfel incat sa aveti parte de cele mai reusite experiente de calatorie si vacanta.